Creative Web Solutions

web design

marketing online

email marketing

optimizare site SEO

Web Design

Identitate web. Logo. Website. Prima impresie conteaza!

Web Design

Succesul design-ului unui website se bazeaza in mare parte pe impactul vizual. Design-ul impresioneaza inca de la primele secunde in care utilizatorul face cunostinta cu mediul online al prezentei unei companii.

Realizarea website-urilor de succes are la baza etapa de cercetare – dezvoltare concretizata prin definirea exacta si corecta, impreuna cu dvs., a functionalitatii website-ului pe baza cercetarii de marketing cu privire la publicul clientilor tinta a afacerii dvs. online, a cercetarii comerciale a activitatii dvs. si a obiectivelor strategice de afaceri pe care vi le propuneti prin prezenta online.

In etapa de programare website alegem cele mai noi tehnologii, atat in realizarea website-ului dvs., cat si pentru optimizare website, SEO.

Dezvoltam website-ul, proiectam categoriile si subcategoriile acestuia, alegem dintre cele mai bune propuneri de web design website, integram facilitati de marketing online in cadrul website-ului precum modulul de newsletter online/email marketing, integrare Social Media etc., toate avand ca scop atingerea obiectivelor de afaceri propuse.


Cat costa?

Cere demo

Cere oferta


← Inapoi la Servicii Web