Creative Web Solutions

web design

marketing online

email marketing

optimizare site SEO

Optimizare Website - SEO

Optimizarea site-ului pentru un loc cat mai bun in SERPs

Optimizare website pentru motoare de cautare sau SEO (Search Engine Optimization) reprezinta pasii operationali realizati intrinsec in cadrul website-ului cu obiectivul atingerii pozitiilor de top in cautarile Google dupa cuvinte cheie relevante si generarea de noi vizitatori online.

Procesul SEO include aplicarea celor mai noi tehnici de optimizare website, pornind de la structurarea paginilor website-ului, alegerea continutului, programarea codului si pana la tehnici mai avansate de promovare online, "link building" si marketing online.

Optimizare website - SEO

Pentru atragerea potentialilor clienti pe website-ul dvs., procesul de optimizare website este principala ancora online prin care compania dvs. isi face cunoscuta prezenta online:

  • potentialii dvs. clienti va regasesc website-ul in motoarele de cautare pe primele pagini prin cautarea dupa cuvintele cheie relevante
  • potentialii dvs. clienti va regasesc website-ul in cadrul altor directoare online relevante
  • potentialii dvs. clienti va acceseaza direct website-ul

Optimizarea website-ului dvs. deschide astfel orizonturi infinite afacerii dvs., statisticile aratand faptul ca pana la 80% din vizitatorii online ai unui website provin din motoarele de cautare.

Optimizarea website-ului dvs. salveaza costurile companiei cu personalul de vanzari directe si telemarketing.

Optimizare website pentru conversii sau CRO (Conversion Rate Optimization) – tehnici online pentru generarea de lead-uri si cresterea vanzarilor

In mediul online, credibilitatea in fata unui potential client este usor de atins prin optimizarea ratelor de conversie ale website-ului dvs.

Pentru companie, optimizarea website-ului prin rata de conversie aduce avantaje comerciale precum reducerea costurilor per actiune, cresterea beneficiilor unei actiuni si in acelasi timp prin satisfacerea mai multor nevoi ale utilizatorilor.

Rata de conversie a website-ului dvs. reprezinta rata abonatilor care au raspuns printr-o actiune de orice fel la emailurile primite din partea dvs., fiind cea mai critica statistica realizata asupra unui website: o rata de conversie a website-ului mica, inseamna un numar mic de vizitatori ai website-ului care devin clienti efectivi, in timp ce o rata de conversie crescuta indica amploarea website-ului si, implicit, a companiei dvs.

Fie ca va propuneri sa obtineti mai multe informatii despre clientii dvs. printr-un formular, fie doriti sa-i determinati sa va recomande prietenilor lor sau vreti sa cresteti vanzarile prin email marketing, indicele care exprima conversia este astfel pasul final al campaniei, respectiv rata de materializare a obiectivului propus de compania dvs. prin respectivele actiuni de marketing online.

Rata de conversie are impact direct asupra profitabilitatii, pozitionandu-se in elementele de analiza a website-ului drept cheia succesului sau a esecului intr-o afacere online.

Optimizarea website-ului dvs. va tine cont de o multitudine de elemente: denumiri, titluri, culori, grafica, elemente interctive, calitatea continutuli etc. deoarece fiecare componenta contribuie in practica online la deciziile pe care potentialii dvs. clienti online le iau in ceea ce priveste evaluarea companiei dvs. in vederea incheierea unei afaceri.

Pentru dezvoltarea afacerii dvs. prin marketingul online, ROA Innovation Technology va analiza si va propune metodele de optimizare website si promovare online care cresc ratele de conversie ale website-ului dvs.


Cat costa?

Cere demo

Cere oferta


← Inapoi la Servicii