Creative Web Solutions

web design

marketing online

email marketing

optimizare site SEO

Email Marketing

Platforma online email marketing. Transmitere newslettere online. Servicii email marketing.

Email Marketing sau Mail Marketing reprezinta activitatile de promovare online a unei afaceri sau a unui produs prin transmitere emailuri si transmitere newslettere

Email marketing este o forma actuala de marketing direct prin care emailul este vehiculul de comunicare a mesajelor comerciale si de afaceri.

Email marketing cuprinde toate comunicarile email ale afacerii dvs. cu publicul tinta, potentialii si/sau actualii clienti.

Prin email marketing se asigura transmiterea in masa mesajelor online de afaceri catre publicul tinta, utilizandu-se baza de date de adrese de email ale persoanelor si companiilor vizate.

Eficienta email marketing are la baza corecta segmentare a clientilor, buna administrare a baze de date de emailuri aferente si o comunicare a mesajelor companiei adaptata fiecarui segment de clienti.

Email Marketing

Avantajele email marketing:

 • atingerea unui numar nelimitat de clienti
 • timp redus de livrare a comunicarilor email
 • costuri reduse de operare
 • posibilitate segmentare clienti tinta si comunicari personalizate

ITLand sustine activitatea de email marketing a companiilor client prin platforma online de transmitere emailuri si transmitere newslettere prin emai, SendNow!

Email-ul este astazi una dintre cele mai raspandite metode de comunicare disponibile. Pentru companii, actiunile de email marketing au devenit una din cele mai valoroase metode de promovare, beneficiind de urmatoarele avantaje directe:

 • Email Marketing - Costuri reduse:
  Email marketing are avantajul lipsei costurilor de productie in comparatie cu direct mail care implica materiale printate. Email marketing este de 20 de ori mai "cost effective" decat direct mail.
 • Email Marketing - Rezultate rapide:
  Prin Email marketing, newslettere si comunicarile transmise online de catre o companie genereaza raspunsuri rapide, comparativ cu alte canale de comunicare precum televiziunea, radio sau chiar print. Folosind metode clare de "call to action" si liste targetate de clienti, rezultatele Email marketing pot fi impresionante.
 • Email Marketing - Targetare si personalizare:
  Email Marketing aduce posibilitatea segmentarii listei adreselor de email de destinatie a comunicarilor online/newslettere/emailuri, in functie de profilul fiecaruia si totodata avantajul personalizarii fiecarui email/newsletter/ mesaj online, astfel incat comunicarea online sa fie cat mai aproape de destinaratul sau, generand astfel rezultate spectaculoase pentru companie ce se traduc imediat in venituri si profituri noi.

Conform mai multor studii, clientii prefera sa afle despre produsele si serviciile unei companii prin email, mai mult decat in orice alt mod. Majoritatea utilizatorilor de internet isi verifica email-ul de companie, precum si emailurile personale cel putin odata pe zi. Fie ca e vorba despre prezentarea unui serviciu, a unui produs, o simpla felicitare sau un newsletter informativ de doua pagini, cu fiecare actiune de email marketing metoda isi dovedeste eficienta cu rapiditate, fiind generatoare de trafic pe site-ul companiei si de noi clienti.


Cat costa?

Cere demo

Cere oferta


← Inapoi la Servicii