Creative Web Solutions

web design

marketing online

email marketing

optimizare site SEO

Aplicatie Newsletter

Transmitere newslettere online. Servicii email marketing.

Newsletterele transmise prin Email Marketing reprezinta canalul ideal de a comunica publicului tinta informatii despre companie, produsele si serviciile oferite, povestile de succes ale clientilor activi care au testat deja oferta companiei, precum si orice informatie despre expertiza companiei care sa aminteasca clientilor prospecti prezenta companiei pe piata si oferta online de servicii si produse.

Optimizare website - SEO

Recomandam clientilor nostri ca toate newsletterele transmise prin Email Marketing sa fie atractive din punct de vedere grafic, iar continutul precis si nu neaparat extins, insa neaparat cu informatii financiare de interes in ofertele prezentate.

Avantajele utilizarii aplicatiei software dedicata transmiterii emailuri si newslettere - ITLand SendNow!:

 1. Eliminarea dezavantajelor transmiterii de emailuri / transmitere de newsletere prin programe de email tip Outlook, Yahoo!, Gmail etc. prin programul specializat SendNow! al ITLand:
  1. platforma online de email marketing permite eliminarea limitarii numarului de recipienti care pot primi acelasi email, in acelasi timp. In general, limita este de maxim 100 de adrese de email per mesaj. Astfel, cand trimiteti newsletterul online utilizand aplicatii de tip Outlook de exemplu, toate emailurile dvs. sunt lansate in acelasi timp. Acest lucru are riscul ca providerul de internet sau alte servere de hosting sa clasifice newsletterul dvs. ca SPAM. In consecinta, livrarea emailurilor dvs. va fi influentata negativ. Exista si alte riscuri asociate:
   • hosterul email-ului va poate bloca accesul la casunta de mail ca rezultat al transmiterii de emailuri catalogate drept SPAM
   • furnizorul de internet poate sa va listeze ca spammer si nici un email transmis in viitor de dumneavoastra sa nu va mai fie livrat
   • Si toate acestea fara ca dvs. sa stiti, fara sa fiti informat si fara sa puteti remedia aceste aspecte!
  2. eliminarea riscului blocarii IPului asociat adresei dumneavoastra de email. Acest lucru afecteaza negativ intreaga activitate a companiei dumneavoastra.
 2. Managementul adreselor de email prin programul specializat SendNow! al ITLand:
  • Gestionarea adreselor de email ale potentialilor clienti si clientilor activi prin inregistrarea clasificata a emailurilor pe categorii diverse dupa criterii precum tipul de activitate a clientilor vizati, fidelitatea clientilor, tipuri de oferte preferentiale per categorie clienti etc.
  • Managementul activ al adreselor de email prin posibilitatea inactivarii temporare a anumitor adrese de email fara stergerea definitiva a acestora din baza de date
  • Configurarea de nelimitate optiuni de clasificare a adreselor de email
  • Transmiterea de emailuri cu oferte personalizate per categorii de adrese de email
  • Inregistrarea unui numar nelimitat de adrese de email
  • Eliminarea inregistrarilor dublate ale adreselor de email salvate
  • Definirea de adrese de email nominalizate pentru transmiterea de emailuri / transmiterea de newslettere personalizate nominal
 3. Managementul continutului newsletterelor si emailurilor transmise prin programul specializat SendNow! al ITLand:
  • Transmiterea de newslettere / transmiterea de emailuri si comunicari online in diverse formate grafice: HTML, JPG, format standard, format general personalizat dvs. sau format special pentru fiecare trimitere
  • Testarea si verificarea preliminare a trimiterilor de emailuri / trimitere newslettere pentru a verifica rezultatul afisat de diversii provideri de email sau aplicatii de management al emailurilor (ex: Yahoo, Gmail, Hotmail, Outlook).
  • Testarea clasificarii ca SPAM a newsletterului. Filtrele antispam testeaza inclusiv forma si continutul unui newsletter, astfel ca aceste ultime doua aspecte sunt foarte importante pentru succesul unei campanii de email marketing.
 4. Analiza si raportare transmitere emailuri / transmitere newslettere prin programul specializat SendNow! al ITLand
  • Istoricul si arhiva newsletterelor si emailurilor transmise
  • Raportarea numarului de adrese de email la care s-a transmis newsletterul / emailul
 5. Alte beneficii:
  • Posibilitate programare transmitere automata newslettere prin alegerea unei anume date si fixarea unei anumite ore
  • Toate newsletterele trimise pot contine link de dezabonare automat. Adresele de email de la care exista dezabonari sunt automat inactivate in baza de date si nu vor mai primi newslettere pana in momentul activarii de catre dvs. Astfel, prin faptul ca dezabonatii nu sunt stersi direct din baza de date, se salveaza investitia in cercetarea de piata si in identificarea potentialilor clienti, acestia putand fi reactivati in orice moment.
  • Datorita relatiilor speciale ale ITLand cu furnizorii de internet, notificam imediat clientul in legatura cu plangerile referitoare la spam si filtram aceste cereri in bazele lui de date.
  • Alocam ip-uri dedicate pentru clientii de volum mare
  • Mailurile sunt trimise de pe servere dedicate pentru trimitere de newslettere, setate si configurate in mod corespunzator bunei functionari!

Cat costa?

Cere demo

Cere oferta


← Inapoi la Servicii